Русија

Претукао двојицу полицајаца јер је мислио да су лажни

  • Извор: Агенције
  • 12.09.2024. 14:55

Алексеј Баринов, 55-годишњак из Нижњег Новгорода, суочен је с десетогодишњом затворском казном након што је претукао двојицу саобраћајних полицајаца, пренијели су у сриједу руски медији.

Баринов је најприје полицајцима одбио да да своје документе, а возило није хтио напустити чак ни када су му полицајци показали своје легитимације које је затражио на увид.

Агресивни мушкарац затим је на саобраћајне полицајце и физички насрнуо када су га покушали извући из возила те је притом једном од њих сломио ногу, потврдио је снимак са надзорне камере.

Након што је напокон савладан и приведен, Баринов је наставио бриљирати и испред новинара те је хладно одвратио како је закључио да има посла с "лажњацима".

Хорор: Седам особа силовало дјевојку, међу њима и жена

Хорор: Седам особа силовало дјевојку, међу њима и жена

"Зашто бих требао показати своје личне документе странцима? Па никад се не зна ко носи униформу", казао је Баринов и нагласио да се повријеђени полицајац сам спотакао и оклизнуо.

Није се задржао само на тим бисерима, који тренутак касније казао је и да се на снимци уопште не налази он већ неко ко му је јако сличан, па запис назвао монтажом.

"Ма тај снима направили су помоћу вјештачке интелигенције", закључио је на крају.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

    ''По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.