Rusija

Pretukao dvojicu policajaca jer je mislio da su lažni

  • Izvor: Agencije
  • 12.09.2024. 14:55

Aleksej Barinov, 55-godišnjak iz Nižnjeg Novgoroda, suočen je s desetogodišnjom zatvorskom kaznom nakon što je pretukao dvojicu saobraćajnih policajaca, prenijeli su u srijedu ruski mediji.

Barinov je najprije policajcima odbio da da svoje dokumente, a vozilo nije htio napustiti čak ni kada su mu policajci pokazali svoje legitimacije koje je zatražio na uvid.

Agresivni muškarac zatim je na saobraćajne policajce i fizički nasrnuo kada su ga pokušali izvući iz vozila te je pritom jednom od njih slomio nogu, potvrdio je snimak sa nadzorne kamere.

Nakon što je napokon savladan i priveden, Barinov je nastavio briljirati i ispred novinara te je hladno odvratio kako je zaključio da ima posla s "lažnjacima".

Horor: Sedam osoba silovalo djevojku, među njima i žena

Horor: Sedam osoba silovalo djevojku, među njima i žena

"Zašto bih trebao pokazati svoje lične dokumente strancima? Pa nikad se ne zna ko nosi uniformu", kazao je Barinov i naglasio da se povrijeđeni policajac sam spotakao i okliznuo.

Nije se zadržao samo na tim biserima, koji trenutak kasnije kazao je i da se na snimci uopšte ne nalazi on već neko ko mu je jako sličan, pa zapis nazvao montažom.

"Ma taj snima napravili su pomoću vještačke inteligencije", zaključio je na kraju.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.