"U SAD nema ljekara koji mu mogu pomoći"

Predsjednik Državne dume pozvao Bajdena da se liječi u Rusiji

  • Извор: Агенције
  • 13.07.2023. 15:04

Predsjednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin ponudio je medicinsku pomoć američkom lideru DŽozefu Bajdenu i predložio mu da se dođe liječiti u ruske zdravstvene ustanove, ocjenjujući da u SAD "nema ljekara koji mu mogu pomoći".

"U našem Institutu `Serbski` ima takvih stručnjaka. Zato bi bilo ispravno da mu se preko međunarodne linije ponudi medicinska pomoć", naveo je Volodin, obraćajući se Leonidu Sluckom, šefu komiteta Državne dume za međunarodna pitanja.

Tramp: Bajden vuče Ameriku u treći svjetski rat

Tramp: Bajden vuče Ameriku u treći svjetski rat

Nacionalni medicinski istraživački centar za psihijatriju i narkologiju "Serbski" Ministarstva zdravlja Rusije nalazi se u Moskvi i nosi ime po istaknutom ruskom psihijatru i jednom od osnivača forenzičke psihijatrije u Rusiji Vladimiru Petroviču Serbskom.

Voldin je ocijenio da je Bajden "bolesna i nesretna osoba" te da "treba uzeti u obzir da u SAD nema dobrih ljekara koji bi mogli da mu pomognu sa bolestima od kojih boluje", prenosi "Sputnjik".

Čarls III sporedna uloga u novom gafu Džozefa Bajdena

Čarls III sporedna uloga u novom gafu Džozefa Bajdena

On smatra da SAD sve više stvaraju napetost u svijetu i da bi stoga svi stručnjaci iz raznih zemalja trebalo da pomognu Bajdenu.

Dramatična odluka Bajdena: Ukrajini šalje zabranjene kasetne bombe

Dramatična odluka Bajdena: Ukrajini šalje zabranjene kasetne bombe

"Tada će zavladati spokoj u svim državama i nastupiće mir. Zato se treba time pozabaviti. Pati i on i veliki broj ljudi. Bolje mu pomozite. Treba se pobrinuti za njegovo zdravlje, jer je tu riječ o zdravlju i američkog naroda i mnogih drugih zemalja.

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

Tramp: Kokain koristili Džozef i Hanter Bajden

On je naveo da je Evropa "oboljela od istih bolesti" i da su "isti su simptomi".

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм