Принцеза од Велса

Познато када се може очекивати појављивање Кејт Мидлтон у јавности

  • 24.05.2024. 15:52

Принцеза од Велса се вјероватно „неће појављивати у јавности до краја године“ и „окружена“ је својом породицом док наставља превентивну хемиотерапију пошто јој је раније ове године дијагностикован рак, рекли су краљевски извори и пријатељи Кејт Мидлтон и принца Вилијама.

„Многи људи који су укључени у планирање морају да знају шта сви директори раде много унапријед. Речено ми је да је Кејтин дневник за ову годину празан. Ништа није планирано. Можда се неће појавити у јавности до краја године - рекао је изор.

Ричард Иден за "Дејли Мејл" је извјестио у четвртак да су му Кејтини пријатељи рекли „можда нећемо видјети Кетрин поново до јесени - и тек тада ако се потпуно опоравила.“

На питање како ће се Палата носити са неизбјежним оживљавањем теорија завјере и спекулација које би изазвало дуготрајно одсуство, извор је рекао:

- Не бих искључио још једну видео-поруку која информише земљу о њеном здрављу. То се показало као веома ефикасан начин да се теоретичари завјере држе подаље.

Очекује се да ће Кејт и њена породица провести сљедећу недјељу, која је школски распуст, у њеној и Вилијамовој сеоској кући на имању Сандрингем. Претпоставља се да ће је посјетити њени родитељи, са којима је блиска. Такође, очекује се да ће Вилијам посветити још више времена својој породици у наредних шест недјеља, будући да је добио неочекивано слободно вријеме након што је краљевска породица рекла да ће се повући из неких обавеза како би избјегла одвраћање пажње од ванредних општих избора у УК који су расписани ове недјеље и који ће се одржати 4. јула.

Пријатељ Кејт и Вилијам рекао је за "The Daily Beast": „Кључна ствар за њу је да избјегне било какав стрес или анксиозност и да само настави са послом да буде боље. Извући ће се и отићи у Сандрингем чим се школа заврши.

Пријатељица је рекла да је Кејт више вољела да се ослони на своју породицу и да се повјери породици, а не њеном и Вилијамовом кругу пријатеља, од којих ће многи бити на вјенчању војводе од Вестминстера сљедећег мјесеца (заједно са њеним мужем који је кум).

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: