Majka i dijete su na sigurnom

Policajac heroj spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata

  • Извор: Телеграф
  • 22.09.2021. 15:42

Policajac Eduardo Matute, spasio je jednomjesečnu bebu koju je muškarac, čiji identitet još nije otkriven, bacio sa drugog sprata zgrade u Nju Džersiju.

U subotu uveče policijski službenici u Nju Džersiju dobili su prijavu da se novorođenče nalazi u opasnosti jer neidentifikovan muškarac preti da će bebu staru mjesec dana baciti sa terase.

Kada je policija došla na mjesto incidenta, njihov službenik Eduardo Matute, bacio se u akciju i spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata. Drugi policajac, vodio je pregovore sa čovjekom pokušavajući da ga uvjeri da se sam preda. On je odmah uhapšen i sudiće mu se za pokušaj ubistva, težak napad i ugrožavanje bezbjednosti djeteta, piše People.

- Svi policajci koji su bili uključeni u ovaj slučaj su pravi heroji. Pomogli su da se spasi dijete koje se nalazilo u veoma opasnoj situaciji - saopšteno je državni tužilac.

Portparol policije saopštio je da je sa djetetom sve u redu i da nije zadobilo nikakve povrede.

- Muškarac je uhapšen, nalazi se pod istragom i njegov identitet još nije saopšten javnosti - rekao je portparol.

Članica gradskog vijeća u Nju Džersiju, Denis Ridli, pohvalila je u saopštenju policajca Eduarda i njegovu sposobnost da u ključnim momentima brzo odreaguje.

- Njegova hrabrost, ali i hrabrost svih ostalih policajaca koji su učestvovali u ovoj akciji treba da bude adekvatno nagrađena. Drago mi je što su baš oni uspjeli da spriječe tragediju. Beba i njena majka su na sigurnom - saopštila je ona.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.