Majka i dijete su na sigurnom

Policajac heroj spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata

  • Izvor: Telegraf
  • 22.09.2021. 15:42

Policajac Eduardo Matute, spasio je jednomjesečnu bebu koju je muškarac, čiji identitet još nije otkriven, bacio sa drugog sprata zgrade u Nju Džersiju.

U subotu uveče policijski službenici u Nju Džersiju dobili su prijavu da se novorođenče nalazi u opasnosti jer neidentifikovan muškarac preti da će bebu staru mjesec dana baciti sa terase.

Kada je policija došla na mjesto incidenta, njihov službenik Eduardo Matute, bacio se u akciju i spasio je bebu koju je muškarac bacio sa drugog sprata. Drugi policajac, vodio je pregovore sa čovjekom pokušavajući da ga uvjeri da se sam preda. On je odmah uhapšen i sudiće mu se za pokušaj ubistva, težak napad i ugrožavanje bezbjednosti djeteta, piše People.

- Svi policajci koji su bili uključeni u ovaj slučaj su pravi heroji. Pomogli su da se spasi dijete koje se nalazilo u veoma opasnoj situaciji - saopšteno je državni tužilac.

Portparol policije saopštio je da je sa djetetom sve u redu i da nije zadobilo nikakve povrede.

- Muškarac je uhapšen, nalazi se pod istragom i njegov identitet još nije saopšten javnosti - rekao je portparol.

Članica gradskog vijeća u Nju Džersiju, Denis Ridli, pohvalila je u saopštenju policajca Eduarda i njegovu sposobnost da u ključnim momentima brzo odreaguje.

- Njegova hrabrost, ali i hrabrost svih ostalih policajaca koji su učestvovali u ovoj akciji treba da bude adekvatno nagrađena. Drago mi je što su baš oni uspjeli da spriječe tragediju. Beba i njena majka su na sigurnom - saopštila je ona.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.