Мичиген

Погинули родитељи шесторо дјеце

  • Извор: АТВ
  • 16.01.2024. 22:52

Родитељи шесторо мале дјеце из Мичигена погинули су у директном судару са возачем који је бјежао од полиције док су се возили кући са вечерњег састанка.

Становници Фармингтон Хилса Рајан Амбросио (45) и његова супруга Џен (43) погинули су око 1:30 ујутро 6. јануара када се њихов теренац сударио с украденим камионетом којим је управљао Ангел Мелендез-Ортиз, 35, извјештава "ВДИВ".

Мелендез-Ортиз је бјежао од полиције у камиону Форд Супер Дјути, који је ударио у патролни аутомобил и одјурио брзином од 160 километара на сат на ауто-пут Лоџ у сјеверном дијелу Саутфилда.


Хладноћа односи животе у Америци, отказано на хиљаде летова

Хладноћа односи животе у Америци, отказано на хиљаде летова

Сишао је са ауто-пута код Телеграф Роуда, угасио фарове, полукружно скренуо и поново ушао у сјеверне траке Лоџа, гдје је возио у погрешном смјеру, наводи се у медијима.

Осумњичени је затим ударио у Амбросиов ГМЦ теренаутомобил у близини Сивик Центер Драјва.

Пар је настрадао на мјесту несреће, а иза њих је остало шесторо дјеце у доби од 2 до 9 година, преноси поменути портал.

Мелендез-Ортиз и његов сапутник, идентификован као 29-годишња жена из Детроита, хоспитализовани су са тешким повредама, наводи медиј.


Дјечак преминуо након вађења зуба

Дјечак преминуо након вађења зуба

Оптужен је по двије тачке оптужнице за другостепено убиство, двије тачке за бјежање првог степена и избјегавање полиције узрок смрти, двије тачке за несавјесну вожњу која је узроковала смрт и двије тачке за управљање возилом за које је дозвола одузета.

На страници ГоФандМе покренута је акција за дјецу страдалих супружника и до сада је прикупљено више од 612.000 долара.

(Foto: Screenshot / YouTube / Fox 2)

Пратите нас и путем Вибера