Mičigen

Poginuli roditelji šestoro djece

  • Izvor: ATV
  • 16.01.2024. 22:52

Roditelji šestoro male djece iz Mičigena poginuli su u direktnom sudaru sa vozačem koji je bježao od policije dok su se vozili kući sa večernjeg sastanka.

Stanovnici Farmington Hilsa Rajan Ambrosio (45) i njegova supruga Džen (43) poginuli su oko 1:30 ujutro 6. januara kada se njihov terenac sudario s ukradenim kamionetom kojim je upravljao Angel Melendez-Ortiz, 35, izvještava "VDIV".

Melendez-Ortiz je bježao od policije u kamionu Ford Super Djuti, koji je udario u patrolni automobil i odjurio brzinom od 160 kilometara na sat na auto-put Lodž u sjevernom dijelu Sautfilda.


Hladnoća odnosi živote u Americi, otkazano na hiljade letova

Hladnoća odnosi živote u Americi, otkazano na hiljade letova

Sišao je sa auto-puta kod Telegraf Rouda, ugasio farove, polukružno skrenuo i ponovo ušao u sjeverne trake Lodža, gdje je vozio u pogrešnom smjeru, navodi se u medijima.

Osumnjičeni je zatim udario u Ambrosiov GMC terenautomobil u blizini Sivik Center Drajva.

Par je nastradao na mjestu nesreće, a iza njih je ostalo šestoro djece u dobi od 2 do 9 godina, prenosi pomenuti portal.

Melendez-Ortiz i njegov saputnik, identifikovan kao 29-godišnja žena iz Detroita, hospitalizovani su sa teškim povredama, navodi medij.


Dječak preminuo nakon vađenja zuba

Dječak preminuo nakon vađenja zuba

Optužen je po dvije tačke optužnice za drugostepeno ubistvo, dvije tačke za bježanje prvog stepena i izbjegavanje policije uzrok smrti, dvije tačke za nesavjesnu vožnju koja je uzrokovala smrt i dvije tačke za upravljanje vozilom za koje je dozvola oduzeta.

Na stranici GoFandMe pokrenuta je akcija za djecu stradalih supružnika i do sada je prikupljeno više od 612.000 dolara.

(Foto: Screenshot / YouTube / Fox 2)

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.