Тибет

Планинари се потукли на популарној дестинацији: Разлог је бизаран

  • Извор: Б92
  • 04.07.2024. 08:05

Два кинеска пара посвађала су се и потукла наводно због снимања селфија. Током групног фотографисања нису могли да се договоре ко ће гдје стати.

Два пара снимљена су како се туку на посматрачници на Тибету наводно како би осигурали најбоље мјесто за селфи док су се пењали на Монт Еверест.

Инцидент се догодио 25. јуна након што је туристички водич замолио групу да заједно позирају за фотографији на посматрачници поред споменика.

Језива сцена: Аутобусу отказале кочнице, људи искакали из возила!

Језива сцена: Аутобусу отказале кочнице, људи искакали из возила!

Снимка приказује два пара, наводно кинеска, како се свађају ко ће гдје стајати, како су свједоци рекли локалним медијима. Након вербалног сукоба свађа је прерасла у тучу.

На снимку се виде двојица мушкараца како се боре на поду. Једна жена покушава да одвуче једног од мушкараца, а друга се придружује тучи те удара другога. 


На мјесто догађаја стигла је и гранична полиција Евереста и прекинула тучу. Није познато је ли ико од учесника повријеђен, а сви су приведени.

Истрага је у току, пренио је The Индепендент.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм