Manekenka tvrdi

Ovdje je navodno viđen Matej Periš u Minhenu

  • Извор: Курир
  • 15.02.2022. 22:03

Potraga za nestalim Matejem Perišem i dalje traje. Nove informacije pojavljuju se svakodnevno, a posljednja u nizu je tvrdnja hrvatske manekenke Lidije A. koja živi u Minhenu da ga je navodno vidjela kako šeta u tom gradu. Porodici svaka vijest uliva nadu, ali se postavlja pitanje šta je od toga istina, a šta spekulacija.

Za nestalim Splićaninom traga se već 43 dana, a iako srpska policija danonoćno traga za njim, ni do kakvih konkretnih saznanja se nije došlo, a spekulacija i teorija o tome gdje je Matej, čini se, sve je više. 

Situacija se dodatno zahuktala kada je internetom počela da se širi objava hrvatske manekenke koja tvrdi da je u centru Minhena vidjela muškarca koji u potpunosti odgovara opisu mladog Splićanina, koji je ispred restorana "Opatija" podizao novac sa bankomata, a zatim produžio do hotela "Mandarin" gdje se nalazi i policijska stanica.

Manekenka je kontaktirala i nadležne organe, a njene tvrdnje ulile su nadu da je Matej živ i zdrav.

- Nejasno je da li je ona vidjela njega ili osobu koja neobično mnogo liči na njega, a malo je vjerovatno da se radi o Mateju. Ako jeste, onda je to dobra vijest. Dakle, živ je i otklonili smo opasnost da je Matej stradao - kaže za Pink Ratomir Antonović iz Centra za bezbjednost, istrage i odbranu DBA.

A da li je manekenka zaista videla Periša ili je reč o marketingu, utvrdiće nadležni.

Ipak, njena tvrdnja otvorila je novo pitanje - šta je Mateja odvelo u Minhen? - Možda strah, možda je u bjekstvu, možda ima tajnu vezu... Očigledno je da, ako je živ, ne želi da se zna gdje je - kaže Antonović.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.