Резултати обдукције су потресни

Отац мале Марије, која је силована и убијена, покушао бившој да узме дјецу

  • Извор: Телеграф
  • 30.05.2024. 07:09

Отац Марије С., осмогодишње дјевојчице из Ботошана коју је у петак, како се сумња, силовао и убио рођени брат њеног очуха, покушавао је бившој супрузи да узме дјецу јер, како је навео, није добро бринула о њима.

Маријин отац, који живи и ради у иностранству, хитно се вратио у Румунију када је сазнао да је његова старија кћерка мучки убијена.

"Моја бивша жена није добро водила рачуна о нашим ћеркама. Више пута сам покушавао да узмем дјецу код себе. Није их чувала, нисам био задовољан како брине о њима", рекао је Валентин, отац убијене Марије.

Резултати обдукције показали су да је осмогодишња дјевојчица умрла у мукама.

Мајка дјевојчице која је пронађена мртва открила на кога сумња

Мајка дјевојчице која је пронађена мртва открила на кога сумња

"Посљедњи тренуци њеног живота били су стравични. Обдукција је потврдила да је дијете силовано, а потом задављено", рекао је извор из истраге за румунске медије, преноси Телеграф.

Подсјетимо, тијело дјевојчице нађено је у ноћи између петка и суботе у шипражју у атару села Јајаи, а неких три сата након што су мајка и очух пријавили њен нестанак.

Марију је мајка око 20 часова у петак послала да оде до куће брата њеног невјенчаног супруга по шерпу. Како се дјевојчица није вратила послије десетак минута, мајка је послала млађу кћерку да види зашто се задржала. Дјевојчица се убрзо вратила и рекла да није нашла "ни стрица ни секу", након чега су рођаци кренули у потрагу за Маријом.

У несрећи код Бањалуке погинуо мушкарац, познат идентитет

У несрећи код Бањалуке погинуо мушкарац, познат идентитет

Након сат времена алармирали су и полицију која је у рекордном року кренула у потрагу. Више од 150 полицајаца, волонтера и грађана чешљало је сваки метар села и на крају су тијело девојчице, полунаго и крваво, нашли у шипражју код шуме, недалеко од куће осумњиченог.

Потјера за њим се наставила до суботе до поднева, када је коначно и ухваћен. Њега су уочили како се скрива у високој трави, недалеко од мјеста злочина.

Он је на саслушању признао злочин правдајући се пијанством. Рекао је да је дјевојчицу задавио из страха да неком не исприча шта је урадио.

Читава Румунија, али и Балкан остали су шокирани након што су објелодањени сви детаљи овог језивог злочина. Становници Ботошана су огорчени и захтијевају доживотну робију за убицу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.