Масачусетс

Осумњичен за убиство супруге Ане: Брајан Волш поново пред судом

  • Извор: Телеграф
  • 03.10.2024. 12:10

Брајан Волш, који је оптужен за убиство своје нестале супруге Ане Волш, накратко се појавио у судници у Масачусетсу у сриједу док је његов адвокат тражио више времена да прегледа пристигле доказе.

Адвокат Брајана Волша, Лари Типтон, затражио је да се случај настави 2. децембра како би одбрани дали времена да преиспита откриће и прецизира свој аргумент.

"Предстоје многа открића, од којих се нека односе на неке од наших извјештаја. Тако да мислим да је губљење времена расправљати о овом опсежном приједлогу", рекао је адвокат.

Брајан се на суду појавио послије неколико мјесеци, а он се  доста промијенио. Наиме, он је у судницу ушао дотјеран, у сакоу са краватом, а чини се да је промијенио и фризуру, преноси Телеграф.

Амерички медији пишу да је Волшова одбрана затражила и увид у податке са мобилног телефона суспендованог полицајца Мајкла Проктора, који се помиње као кључни свједок и главни истражитељ који је прикупљао доказе против Брајана Волша.

"Браниоци Брајана Волша вјерују да би им увид у податке суспендованог полицајца, помогли у одбрани Волша", додају медији.

Проктор је полицајац који је суспендован због пропуста које је направио у другој истрази којом је такође руководио, након што је откривено да је у случају убиства полицајца из 2022. прећутао да је био у блиским пријатељским односима са њим и његовом породицом, која му је током истраге обећавала поклоне.

Дјечака на дно повукла пумпа; Познато зашто је ухапшен менаџер

Дјечака на дно повукла пумпа; Познато зашто је ухапшен менаџер

Полицајац Мајкл Проктор је био тај који је потписао кривичну пријаву против Волша за убиство супруге, а његова суспензија би могла да доведе и до преиспитивања свега што је прикупио у истрази убиства Ане Волш. С тим да, из надлежног тужилаштва у Норфолку недавно су саопштили да би објављивање цјелокупне историје података из службеног телефона полицајца, могло да угрози друге случајеве.

Да подсјетимо, Ана Волш, поријеклом из Београда, нестала је 1. јануара прошле године, а њен супруг је оптужен за њено убиство.

Тијело још увијек није пронађено.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?