Masačusets

Osumnjičen za ubistvo supruge Ane: Brajan Volš ponovo pred sudom

  • Izvor: Telegraf
  • 03.10.2024. 12:10

Brajan Volš, koji je optužen za ubistvo svoje nestale supruge Ane Volš, nakratko se pojavio u sudnici u Masačusetsu u srijedu dok je njegov advokat tražio više vremena da pregleda pristigle dokaze.

Advokat Brajana Volša, Lari Tipton, zatražio je da se slučaj nastavi 2. decembra kako bi odbrani dali vremena da preispita otkriće i precizira svoj argument.

"Predstoje mnoga otkrića, od kojih se neka odnose na neke od naših izvještaja. Tako da mislim da je gubljenje vremena raspravljati o ovom opsežnom prijedlogu", rekao je advokat.

Brajan se na sudu pojavio poslije nekoliko mjeseci, a on se  dosta promijenio. Naime, on je u sudnicu ušao dotjeran, u sakou sa kravatom, a čini se da je promijenio i frizuru, prenosi Telegraf.

Američki mediji pišu da je Volšova odbrana zatražila i uvid u podatke sa mobilnog telefona suspendovanog policajca Majkla Proktora, koji se pominje kao ključni svjedok i glavni istražitelj koji je prikupljao dokaze protiv Brajana Volša.

"Branioci Brajana Volša vjeruju da bi im uvid u podatke suspendovanog policajca, pomogli u odbrani Volša", dodaju mediji.

Proktor je policajac koji je suspendovan zbog propusta koje je napravio u drugoj istrazi kojom je takođe rukovodio, nakon što je otkriveno da je u slučaju ubistva policajca iz 2022. prećutao da je bio u bliskim prijateljskim odnosima sa njim i njegovom porodicom, koja mu je tokom istrage obećavala poklone.

Dječaka na dno povukla pumpa; Poznato zašto je uhapšen menadžer

Dječaka na dno povukla pumpa; Poznato zašto je uhapšen menadžer

Policajac Majkl Proktor je bio taj koji je potpisao krivičnu prijavu protiv Volša za ubistvo supruge, a njegova suspenzija bi mogla da dovede i do preispitivanja svega što je prikupio u istrazi ubistva Ane Volš. S tim da, iz nadležnog tužilaštva u Norfolku nedavno su saopštili da bi objavljivanje cjelokupne istorije podataka iz službenog telefona policajca, moglo da ugrozi druge slučajeve.

Da podsjetimo, Ana Volš, porijeklom iz Beograda, nestala je 1. januara prošle godine, a njen suprug je optužen za njeno ubistvo.

Tijelo još uvijek nije pronađeno.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?