Наводно пронађен експлозив

Огласио се шериф у вези ванредне ситуације уочи данашњег Трамповог митинга

  • Извор: Телеграф
  • 18.09.2024. 17:27

"Реаговали смо на сумњиву ситуацију у Колосеом Насу. Међутим, није било валидности да је пронађена експлозивна направа", рекао је за Њузвик, званичник задужен за безбједност, што је у супротности са првобитним извјештајима да је пронађен експлозив у аутомобилу недалеко од мјеста гдје Доналд Трамп данас држи митинг на Лонг Ајленду.

Подсјећамо, "Дејли мејл" је први објавио да је полиција наводно пронашла експлозив у аутомобилу у близини мјеста на којем ће Трамп одржати митинг. Извори у полицијској управи округа Насау наводно су рекли новинару "Ona America News Network" Џејмсу Лалину да је мјесто скупа "пробијено".

Поред тога, полицајци су наводно "пронашли експлозивну направу у једном од возила". Возач је наводно послије тога побјегао у шуму.

Снимак нове експлозије уређаја у Либану

Снимак нове експлозије уређаја у Либану

"Нико није видио да ли има нешто код себе, само су га видјели како бјежи. Много аутомобила сада паркира тамо", рекао извор Лалину према објави на Иксу.

Очекује се да ће хиљаде фанова МАГА доћи на Лонг Ајленд данас поподне уочи митинга на којем би Трамп требало да одржи говор. До нове узбуне дошло је само три дана након што је осумњичени ухапшен због покушаја атентата на Трампа на његовом голф клубу на Флориди.

Да подсјетимо, први покушај атентата на Трампа био је 13. јула ове године, када је бивши предсједник рањен у уво.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.