Navodno pronađen eksploziv

Oglasio se šerif u vezi vanredne situacije uoči današnjeg Trampovog mitinga

  • Izvor: Telegraf
  • 18.09.2024. 17:27

"Reagovali smo na sumnjivu situaciju u Koloseom Nasu. Međutim, nije bilo validnosti da je pronađena eksplozivna naprava", rekao je za Njuzvik, zvaničnik zadužen za bezbjednost, što je u suprotnosti sa prvobitnim izvještajima da je pronađen eksploziv u automobilu nedaleko od mjesta gdje Donald Tramp danas drži miting na Long Ajlendu.

Podsjećamo, "Dejli mejl" je prvi objavio da je policija navodno pronašla eksploziv u automobilu u blizini mjesta na kojem će Tramp održati miting. Izvori u policijskoj upravi okruga Nasau navodno su rekli novinaru "Ona America News Network" Džejmsu Lalinu da je mjesto skupa "probijeno".

Pored toga, policajci su navodno "pronašli eksplozivnu napravu u jednom od vozila". Vozač je navodno poslije toga pobjegao u šumu.

Snimak nove eksplozije uređaja u Libanu

Snimak nove eksplozije uređaja u Libanu

"Niko nije vidio da li ima nešto kod sebe, samo su ga vidjeli kako bježi. Mnogo automobila sada parkira tamo", rekao izvor Lalinu prema objavi na Iksu.

Očekuje se da će hiljade fanova MAGA doći na Long Ajlend danas popodne uoči mitinga na kojem bi Tramp trebalo da održi govor. Do nove uzbune došlo je samo tri dana nakon što je osumnjičeni uhapšen zbog pokušaja atentata na Trampa na njegovom golf klubu na Floridi.

Da podsjetimo, prvi pokušaj atentata na Trampa bio je 13. jula ove godine, kada je bivši predsjednik ranjen u uvo.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)