Татјана Озолина

Огласио се мушкарац који је био са најљепшом руском бајкерком, открио како је погинула

  • Извор: Блиц
  • 25.07.2024. 10:55

Турски мотоциклиста Онур Обут рекао је да је Рускиња Татјана Озолина, која је била позната као "најљепша руска бајкерка", погинула након што је направила грешку приликом претицања.

Она је у тренутку несреће била на путу ка Бодруму са још двојицом мотоциклиста. Како је њихов пријатељ Сергеј Кадриков остао иза њих, Озолина и Турчин су успорили како би их он стигао. У том тренутку између њих дошао је камион.

„Камион се испријечио између њеног и мог мотора. Озолина је покушала да заобиђе камион и погрешно га сустигла, након чега се њен мотор закуцао у мој отпозади“, испричао је Обут.

Погинула најљепша руска бајкерка

Погинула најљепша руска бајкерка

Према писању турских медија, трећи мотоциклиста Сергеј Кадриков, који је возио иза њих у тренутку несреће, потврдио је ријечи Турчина да је бајкерка Озолина направила грешку приликом претицања, преноси Блиц.

Погинула одмах

Од силине ударца њих двоје су одбачени и пали са мотора поред пута. Озолина је наводно била мртва прије доласка болничара, а на фотографијама са мјеста несреће види се њен слупани црвени BMW.

„Татјану Озолину и Сергеја Хардикова познајем дуго на друштвеним мрежама. Позвао сам их да им покажем Турску. Наше путовање је почело у Истанбулу. Када смо ушли у границе округа Милас, ја сам успорио да сачекам Сергеја који је био позади, а у том тренутку Татјана, која је долазила с леђа, ударила ме је отпозади“, испричао је Обут.

Путин оштро: Чека их неизбјежна одмазда!

Путин оштро: Чека их неизбјежна одмазда!

Татјана је прво отишла у Измир, а онда у Муглу са Обутом, са којим се сусрела у Истанбулу.

Полиција је притворила Обута након што му је завршено лијечење у болници. Након завршетка истраге, суд је у уторак пустио Обута, али је под судском контролом.

Милиони је пратили на мрежама

Рускиња Татјана Озолина, позната на друштвеним мрежама под налогом MotoTanya, погинула је у несрећи у провинцији Мугла у понедељак.

Медији су прво пренијели да се она сударила са камионом, али су се онда појавили извјештаји да се њен мотор сударио са Турчином.

Како је Хајризи девет пута успио да побјегне из затвора: Морао је да има помоћ

Како је Хајризи девет пута успио да побјегне из затвора: Морао је да има помоћ "одозго"

Татјана је умрла на лицу мјеста, док је повређени Обут превезен у болницу. Тијело Рускиње тренутно је на вјештачењу у Мугли.

Покренут је кривични поступак. Генерални конзулат Русије у Анталији помоћи ће у репатријацији тијела, речено је из дипломатске мисије за руске медије.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.