Петар Влахов

Огласио се хрватски репортер са хит снимка из Израела: Објаснио зашто је легао на земљу

  • Извор: Агенције
  • 13.10.2023. 12:32

Хрватски репортер Петар Влахов моментално је постао хит на друштвеним мрежама због несвакидашњег укључења у дневник из ратом захваћеног Израела!

Влахов се укључио у дневник ХРТ, подсјетимо, носећи шљем на глави и готово лежећи на земљи, одајући при томе позу некога по коме падају бомбе, али иза њега су биле двије жене коју су опуштено стајале поред аутомобила.

Бројни коментари и неумјесне шале појавиле су се након дневника на друштвеним мрежама, а многи су потцијенили опасност у којој се Влахов нашао, па су тако поједини корисници олако писали како је репортер “лежао док су жене иза њега опуштено гледале у мобилни телефон”.

Новинар ХРТ-а из Израела извјештава као да бјежи од бомбе, иза њега жене типкају

Новинар ХРТ-а из Израела извјештава као да бјежи од бомбе, иза њега жене типкају

Петар, који се тренутно налази у Тел Авиву, открио је шта се тачно догодило приликом укључења у дневник.

“Није ми било свеједно. Прошло је све како треба. Напад је трајао око два минута и то срећом без посљедица”, рекао је Петар за Вечерњи.

Репортер наводи да је у тренутку напада кренуо у обилазак насеља близу Ашкелона на западу Израела.

“С обзиром на то да тамо често долази до ракетних окршаја у пртљажнику смо носили панцирке и кациге које нам је осигурала амбасада. Током пута стигла је СМС порука од ИДФ да ће за мање од минута доћи до ракетног удара на простору којим се крећемо. Напустили смо возила по протоколу и дограбили кациге и чекали да прође напад. Након тога смо још ‘врући’ снимили”, објашњава Петар.

Милановић: Идиотски потез Израела

Милановић: Идиотски потез Израела

Наводи да корисницима друштвених мрежа не замјера ништа, али нема лијепе ријечи за поједине колеге и медије који су снимак користили за спрдњу.

“Разлог зашто су други гледали у мобилне телефоне јесте то што су ишчекивали поруку хоће ли бити другог таласа напада. Због безбједносне процјене вратили смо се у сигурнији Тел Авив”, наводи Влахов.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.