СВО

Оборено 66 украјинских дронова, Руси напали рафинерије

  • Извор: Агенције
  • 27.04.2024. 08:34

Противваздушна одбрана Русије је током ноћи оборила 66 украјинских дронова изнад Краснодарског краја и два изнад Крима, саопштила је прес-служба Министарства одбране Русије.

Губернатор Краснодарског краја Венијамин Кондратјев изјавио је претходно да су украјински дронови ноћас покушали да нападну инфраструктурне објекте и рафинерију нафте, а да нема повријеђених, преноси РИА Новости.

Начелник Славјанског округа Роман Сињаговски рекао је да је, након напада дроновима на локалну рафинерију, оштећена јединица за дестилацију, а да је пожар угашен.

Нови напади на рафинерије, има повријеђених

У руским нападима на енергетска постројења у Украјини оштећене су четири термоелектране и повређен најмање један радник, саопштио је украјински министар енергетике Герман Галушченко.

Он је на Телеграму навео да је на мети руских напада био Дњепропетровски регион у централној Украјини, као и региони Лавова и Ивано-Франковск, преноси Ројтерс.

Према подацима енергетског холдинга који управља термоелектранама, опрема предузећа је у нападима озбиљно оштећена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм