Убио 22 људи

Објављени детаљи о убици из САД: Два пута разведен и отац троје дјеце, од раније познат полицији

  • Извор: Агенције
  • 26.10.2023. 08:40

Полицијска управа Луистона, града из савезне државе Маине, објавила је податке о убици који је убио најмање 22 и ранио од 50 до 60 људи у том граду.

Наиме, ријеч је о Роберту Карду, 40-годишњем мушкарцу. 

Кард се два пута разводио и отац је троје дјеце, а има историју хапшења због насиља у породици и осталих криминалних радњи. 

Због тога, монструм је добио забрану приласка једној од својих бивших супруга. 

Масовно убиство у Америци, трага се за убицом

Масовно убиство у Америци, трага се за убицом

Како наводе, у протеклим седмицама није било знакова сумњивих радњи на друштвеним мрежама које би могле указати да би нешто овако могао учнити.

Како пишу медији, Кард је овог љета упућен на лијечење у психијатријску установу, пошто је пријетио да ће пуцати на војнике Националне гарде у оближњој бази.

Он је тада рекао да је "чуо гласове у глави".

У свом саопштењу су навели да је Кард "наоружан и опасан", те да уколико имају неку информацију о њему да контактирају полицију.

Такође, навели су да је његов аутомобил пронађен у граду Лисбон у истој савезној држави, али да за њим потрага још траје.

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.