Потешкоће у раду

Објављена мапа аеродрома на свијету са тренутним стањем због пада система

  • 19.07.2024. 14:12

Усљед пада глобалног система због потешкоћа у раду безбједносне ИТ компаније Краудстрајк многи аеродроми широм свијета отежано раде, те су и поједини летови отказани.

Тако на страници "Flightradar24" објављена је мапа аеродрома на свијету те је извршена класификација да ли је све у реду, имају ли мање или веће проблеме.

Када је ријеч о аеродромима из региона, аеродроми у Сплиту, Загребу, Дубровнику, Београду су означени зеленом бојом односно да је све у реду.

Када је ријеч о аеродромима који има проблеме, означен је аеродром у Тирани и то црвеном бојом да постоје велики проблеми са великим кашњењима и отказимањима летова.

Међу аеродромима у којима су забиљежени црвеном бојом са великим проблемима су и они у Амстердаму, Дизелдорфу, Бонну али и главни аеродром у Истанбулу.

Мапу пратите ОВДЈЕ.

Компанија Мајкрософт саопштила је да је основни узрок глобалног прекида рада ИТ мрежа отклоњен, али да проблеми и даље утичу на поједне апликације и услуге офис 365.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.