У замјену за подршку

Трамп Кенедију Млађем нудио мјесто у администрацији?

  • 23.07.2024. 11:35

Независни кандидат на америчким предсједничким изборима Роберт Ф. Кенеди Млађи разговарао је са републиканским ривалом Доналдом Трампом о прихватању положаја у другој Трамповој администрацији, у замјену за подршку на изборима, пише "Вашингтон пост" позивајући се на неименоване изворе.

Како наводе четири анонимна извора овог листа, Кенедију Млађем је било понуђено да преузме високу функцију у вези са здравственим и медицинским питањима уколико Трамп побједи у предсједничкој трци. 

Према овим изворима, разговори, који су почели неколико сати након атентата на Трампа 13. јула, нису резултирали договором због забринутости у Трамповом окружењу да би обећање функције у замјену за политичку подршку изазвало компликације.

Кимберли Читл се извинила Трампу због неуспјеха Службе да спријечи покушај убиства

Кимберли Читл се извинила Трампу због неуспјеха Службе да спријечи покушај убиства

Кенеди Млађи је потврдио да је разговарао са Трампом, али није изнио детаље о овим разговорима.      

"Све што ћу вам рећи је да сам спреман да разговарам са било ким, из било које политичке странке, ко жели да разговара о здрављу дјеце и како да се оконча епидемија хроничних болести", изјавио је Кенеди, и додао да је Трамп био отворенији него Демократски национални комитет, који је, како је додао, прикупио милионе да поремети његову кампању.

Трампов здравствени извјештај: Недостајало пола центиметра да метак уђе у главу

Трампов здравствени извјештај: Недостајало пола центиметра да метак уђе у главу

Кенеди Млађи је намјеравао да учествује у предсједничкој трци као кандидат Демократске странке, али је у јесен 2023. објавио да ће наступати као независни кандидат.          

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.