Нови детаљи убиства двогодишње дјевојчице: Ударана, дављена и избодена

  • Извор: Телеграф
  • 31.05.2024. 07:33

Николи М. (15), који се сумњичи да је убио своју двогодишњу рођаку у Должу, јуче је одређен притвор до 30 дана, а малољетник је плакао када је чуо одлуку суда.

Тијело малене Раисе Марије пронађено је 28. маја, дан након што је пријављен њен нестанак. Беживотно тијело са повредама откривено је недалеко од куће њеног дједа, а према незваничним информацијама, убијену дјевојчицу је пронашао управо отац осумњиченог малољетника.

Никола М. се терети да је своју двогодишњу рођаку избо неколико пута, а потом је удавио. Он је приведен недуго након што је тијело пронађено.

Нестала двогодишња дјевојчица пронађена мртва

Нестала двогодишња дјевојчица пронађена мртва

Иако је у први мах на саслушању негирао злочин који му се ставља на терет, када су га инспектори суочили са доказима, све је признао.

"Током интензивне потраге тијело малољетне Раисе Марије Николете пронађено је у зараслом дијелу плаца иза куће гдје је посљедњи пут виђена жива. Тијело је идентификовано и послато на обдукцију, која је показала да је дјевојчица умрла насилном смрћу. Дијете је задобило озбиљно унутрашње крварење након што је више пута избодено оштрим предметом. Такође, обдукција је показала да је дијете дављено", наводе из тужилаштва.

Подсјетимо, бака убијене Раисе је полицији рекла да је дјевојчица, кобног дана када је нестала, била код ње.

Приједлог званичника: Русија би могла да детонира нуклеарку као упозорење Западу

Приједлог званичника: Русија би могла да детонира нуклеарку као упозорење Западу

"Дијете се играло овдје у мом дворишту, испред куће гдје живим. Сви смо били од куће, осим унукице коју сам послала до радње да купи нешто за дјецу. Ја сам окопавала нешто у башти. Једна од унука је отишла, а ја сам остала са њих седам. Тада је дошла моја кћерка и дио њих повела код себе на роштиљ. На ову малу је пазила снајка. У једном тренутку сам је питала гдје је мала, рекла је да је ту и да се игра", испричала је бака.

Према наводима рођака, у вријеме нестанка, дјевојчицу је "чувао" малољетни рођак, који је сада главни осумњичени за убиство, а са њима је био још један дјечак, стар око 6 година, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: