Пронађене длаке

Нови детаљи истраге у случају нестале Ане Кнежевић

  • Извор: Нова.рс
  • 17.06.2024. 20:50

Београђанин Давид Кнежевић, који је у Шпанији осумњичен за убиство бивше супруге Ане Кнежевић док се у Сједињеним Америчким Државама терети за два кривична дјела (убиство држављанина САД-а у иностранству и отмицу), тврдио је да није крив на посљедњем саслушању. Истражитељи који раде на овом случају прикупљају све податке који би могли да укажу на то шта се догодило жени.

Како се сазнаје, током вјештачења аутомобила из једне "рент а кар" агенције из које је Кнежевић изнајмио возило, а којим се наводно одвезао до Шпаније, изузети су одређени трагови. Пронађене су длаке у возилу које се тренутно налазе на анализи.

"У аутомобилу су пронађене длаке које се тренутно налазе на анализи, како би се евентуално провјерило да ли могу да добију неки траг. Проблем отежава то што наши истражни органи немају никакав ДНК траг нестале Ане Кнежевић Хенао, са којим би могли да га упореде", наводи саговорник.

Да подсјетимо, суд у Мадриду је затражио дозволу раније да неколико истражитеља Националне полиције отпутују у Београд гдје се аутомобил налази како би извукли податке са ЕЦУ, уређај који биљежи све параметре возила. Осим тога, затражена је и дозвола да се изврши визуелни преглед возила.

(Нова)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.