Pronađene dlake

Novi detalji istrage u slučaju nestale Ane Knežević

  • Izvor: Nova.rs
  • 17.06.2024. 20:50

Beograđanin David Knežević, koji je u Španiji osumnjičen za ubistvo bivše supruge Ane Knežević dok se u Sjedinjenim Američkim Državama tereti za dva krivična djela (ubistvo državljanina SAD-a u inostranstvu i otmicu), tvrdio je da nije kriv na posljednjem saslušanju. Istražitelji koji rade na ovom slučaju prikupljaju sve podatke koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodilo ženi.

Kako se saznaje, tokom vještačenja automobila iz jedne "rent a kar" agencije iz koje je Knežević iznajmio vozilo, a kojim se navodno odvezao do Španije, izuzeti su određeni tragovi. Pronađene su dlake u vozilu koje se trenutno nalaze na analizi.

"U automobilu su pronađene dlake koje se trenutno nalaze na analizi, kako bi se eventualno provjerilo da li mogu da dobiju neki trag. Problem otežava to što naši istražni organi nemaju nikakav DNK trag nestale Ane Knežević Henao, sa kojim bi mogli da ga uporede", navodi sagovornik.

Da podsjetimo, sud u Madridu je zatražio dozvolu ranije da nekoliko istražitelja Nacionalne policije otputuju u Beograd gdje se automobil nalazi kako bi izvukli podatke sa ЕCU, uređaj koji bilježi sve parametre vozila. Osim toga, zatražena je i dozvola da se izvrši vizuelni pregled vozila.

(Nova)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.