Састанак са генералима

На новом Путиновом снимку мистериозни детаљ: Јесу ли то та врата?

  • Извор: Блиц
  • 26.08.2024. 17:39

Кремљ је недавно објавио снимак на којем се види руски предсједник Владимир Путин током састанка са начелником Генералштаба Валеријем Герасимовим и његовим замјеником, а главна тема била је ситуација у Курску. Међутим, независни руски медији примијетили су како је Кремљ заправо објавио снимак без звука, са замагљеним папирима на столу. Посебну пажњу привукло је оно што личи на врата у зиду иза Путина.

На столу за којим сједе Владимир Путин, Валериј Герасимов и Сергеј Рудској налазе се замагљени папири. Видео траје око минут. Према званичном саопштењу Кремља, Герасимов је извијестио Путина о ситуацији у области Курска, гдје украјинска офанзива траје три недјеље.

Примјетно је да нема никаквог звука на снимку, па чак ни у уводном дјелу, када се званичници припремају за брифинг.

Слика без тона и замагљени папири

Би-би-си на руском наводи да је састанак одржан на једном од командних мјеста руског Министарства одбране.

- Тешко је разумјети како је текла дискусија о извјештају војних команданата јер је прес служба Кремља објавила снимак без звука - примјећује Би-би-си.

Породила се жена која је направила

Породила се жена која је направила "хаос" на граници: Тата ишао од аута до аута и тражио да се склоне

Друго питање које је постављено тиче се замагљених папира на столу.

Руски независни медији покушали су да добију одговор од Кремља, али се портпарол Дмитриј Песков није оглашавао.

"Путин је издао упутства"

У званичном саопштењу које је издато након састанка, наводи се да је руски предсједник саслушао извјештаје војних команданата.

-Високи официри су извијестили предсједника о противдејству непријатељским снагама које су упадале на територију Курске области и предузетим мјерама за њихово уништење, као и о тренутним резултатима специјалне војне операције - наводи се у саопштењу прес службе Кремља, преноси ТАСС.

Герасимов је предсједнику изнио детаљан извјештај о ситуацији, а Путин је након тога издао потребна упутства.

Мистериозна врата

Још један чудан детаљ са овог састанка, који није успио да промакне корисницима друштвених мрежа, јесу врата у зиду иза Путина.

На снимку се види како у зиду постоје линије у форми врата. Нико није успио да пронађе одговор на питање чему она служе, али корисници друштвених мрежа увелико спекулишу да су у питању врата која воде ка тајном бункеру за Путина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)