Несвакидашњи случај

Мушкарац живи у браку са 5 жена: Све су ушле у везу из једног разлога

  • Извор: Она
  • 17.06.2024. 18:09

Породица Барет ових дана је веома популарна на мрежи ТикТок. Али они нису стандардна породица. Муж и његових пет жена живе у полиаморној вези. Док је муж у љубавној вези са свих пет жена, оне међусобно нису у љубавној вези и називају се "сестре супруге".

Ова велика породица живи заједно, укључујући десеторо дјеце, које све жене заједно одгајају.

Упркос томе што морају да дијеле мужа, жене Барета нису љубоморне једна на другу и често се појављују на друштвеним мрежама како би снимиле видео снимке у којима се хвале својом неконвенционалном везом.

А њихов супруг је на снимку показао по чему је свака од њих пет другачија.

Своју прву жену описао је као своју "пословну дјевојку" и дао јој брз пољубац у видеу док је показивала своје елегантно одијело са панталонама. Сљедећа жена је његова "спортска дјевојка" са којом игра игрице попут америчког фудбала.

Жена број три је "маза" која воли да се мази ноћу.

Његова четврта жена је његова "рокстар дјевојка" која се облачи у мини сукње и мајице. И на крају, жена број пет је његова посебна жена, коју он назива оном за коју зна да ће увијек бити ту за њега.

Жене кажу да је полиаморија одличан избор за мушкарце који стално варају или скачу из везе у везу. Додале су да не желе другог мушкарца у свом животу, и да радо дијеле само једног.

Видео, који је објављен на ТикТок профилу, вјероватно је многе људе оставио без текста јер је сакупио више од 7,5 милиона прегледа.

Корисници ТикТок-а су подијелили своја мишљења у коментарима испод видеа.

Једна особа је написала: "Они су као Спајс Грлс!" Друга особа је прокоментарисала: "Запањена сам." Трећа особа је додала: "Ја лично нисам могла да дијелим свог мушкарца, али изгледате тако срећно! Надам се да се добро понаша према женама". "Једва имам времена за своју једину жену", додао је збуњени мушкарац.


@nextgenbarrett You can’t win everything 😓 #poly #sisterwivestiktok #polyfamily #polylove #polyamory #sisterwife #polyamorytiktok ♬ original sound - The Barretts

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.