Несвакидашњи случај

Мушкарац живи у браку са 5 жена: Све су ушле у везу из једног разлога

 • Извор: Она
 • 17.06.2024. 18:09

Породица Барет ових дана је веома популарна на мрежи ТикТок. Али они нису стандардна породица. Муж и његових пет жена живе у полиаморној вези. Док је муж у љубавној вези са свих пет жена, оне међусобно нису у љубавној вези и називају се "сестре супруге".

Ова велика породица живи заједно, укључујући десеторо дјеце, које све жене заједно одгајају.

Упркос томе што морају да дијеле мужа, жене Барета нису љубоморне једна на другу и често се појављују на друштвеним мрежама како би снимиле видео снимке у којима се хвале својом неконвенционалном везом.

А њихов супруг је на снимку показао по чему је свака од њих пет другачија.

Своју прву жену описао је као своју "пословну дјевојку" и дао јој брз пољубац у видеу док је показивала своје елегантно одијело са панталонама. Сљедећа жена је његова "спортска дјевојка" са којом игра игрице попут америчког фудбала.

Жена број три је "маза" која воли да се мази ноћу.

Његова четврта жена је његова "рокстар дјевојка" која се облачи у мини сукње и мајице. И на крају, жена број пет је његова посебна жена, коју он назива оном за коју зна да ће увијек бити ту за њега.

Жене кажу да је полиаморија одличан избор за мушкарце који стално варају или скачу из везе у везу. Додале су да не желе другог мушкарца у свом животу, и да радо дијеле само једног.

Видео, који је објављен на ТикТок профилу, вјероватно је многе људе оставио без текста јер је сакупио више од 7,5 милиона прегледа.

Корисници ТикТок-а су подијелили своја мишљења у коментарима испод видеа.

Једна особа је написала: "Они су као Спајс Грлс!" Друга особа је прокоментарисала: "Запањена сам." Трећа особа је додала: "Ја лично нисам могла да дијелим свог мушкарца, али изгледате тако срећно! Надам се да се добро понаша према женама". "Једва имам времена за своју једину жену", додао је збуњени мушкарац.


@nextgenbarrett You can’t win everything 😓 #poly #sisterwivestiktok #polyfamily #polylove #polyamory #sisterwife #polyamorytiktok ♬ original sound - The Barretts

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.