Трагедија

Мушкарац убио супругу, па себе; у подруму пронађена мртва кћерка

  • Извор: Блиц
  • 14.09.2024. 08:41

Језива породична трагедија догодила се у Горњој Аустрији. Полиција је у петак послијеподне у кући пронашла тијела трочлане породице.

Породична пријатељица дигла је узбуну када је дошла у петак у посјету, а када јој нико није отварао и када је затекла закључана то јој је било сумњиво. Одмах је позвала полицију која је затекла стравичан призор у кући и три тијела .

У спаваћој соби су лежали 82-годишњак и његова супруга (75), њихова кћерка (57) је пронађена у подруму.

Полиција је саопштила да се највјероватније ради о такозваном продуженом самоубиству. Полиција претпоставља да је мушкарац убио своју супругу па себе. Према информацијама из полиције, њихова кћерка била је тешко болесна и ометена у развоју због чега јој је била неопходна цјелодневна њега.

Кћерка је, да трагедија буде већа послије смрти родитеља вјероватно била жива још неко вријеме у кући. Њено тијело је пронађено у подруму. Још увијек није јасно како је умрла.

Пријатељица која је у петак дигла узбуну имала је последњи контакт са породицом 25. августа. Истрага ће утврдити шта се тачно од тада догодило. Полиција не искључује ни да је умијешана још једна особа у ову породичну трагедију.


Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)