Tragedija

Muškarac ubio suprugu, pa sebe; u podrumu pronađena mrtva kćerka

  • Izvor: Blic
  • 14.09.2024. 08:41

Jeziva porodična tragedija dogodila se u Gornjoj Austriji. Policija je u petak poslijepodne u kući pronašla tijela tročlane porodice.

Porodična prijateljica digla je uzbunu kada je došla u petak u posjetu, a kada joj niko nije otvarao i kada je zatekla zaključana to joj je bilo sumnjivo. Odmah je pozvala policiju koja je zatekla stravičan prizor u kući i tri tijela .

U spavaćoj sobi su ležali 82-godišnjak i njegova supruga (75), njihova kćerka (57) je pronađena u podrumu.

Policija je saopštila da se najvjerovatnije radi o takozvanom produženom samoubistvu. Policija pretpostavlja da je muškarac ubio svoju suprugu pa sebe. Prema informacijama iz policije, njihova kćerka bila je teško bolesna i ometena u razvoju zbog čega joj je bila neophodna cjelodnevna njega.

Kćerka je, da tragedija bude veća poslije smrti roditelja vjerovatno bila živa još neko vrijeme u kući. Njeno tijelo je pronađeno u podrumu. Još uvijek nije jasno kako je umrla.

Prijateljica koja je u petak digla uzbunu imala je poslednji kontakt sa porodicom 25. avgusta. Istraga će utvrditi šta se tačno od tada dogodilo. Policija ne isključuje ni da je umiješana još jedna osoba u ovu porodičnu tragediju.


Pratite nas i putem Vibera

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)