Потресно

Мушкарац напао партнерку, па убио њену кћерку која је хтјела да је заштити

  • Извор: Телеграф
  • 25.06.2024. 08:43

Упозорење: Текст садржи узнемирујуће детаље

Данијел Х. (44) ухапшен је у Њемачкој због сумње да је убио дјевојчицу (14), кћерку своје партнерке, а након што је покушала да заштити мајку од насиља.

Дјевојчица Зибија В., која је имала повреде од ножа по врату, искрварила је у петак на трави у дворишту зграде. Све се одиграло око 15 часова, наочиглед бројних комшија, које су одмах позвале полицију.

Први резултати истраге показују да су Данијел и његова партнерка почели да се свађају у стану у Бранденбургу. Наводно је жена, која има дјецу из претходног брака, жељела да раскине везу. Тада је Данијел извукао нож и посјекао је. Зибија је скочила да би заштитила мајку, а Данијел јој је тада, како се сумња, ножем задао више повреда, од којих је кобна била на врату.

Дјевојчица је тешко повријеђена кренула да бјежи из стана. Трагови крви који су остали на степеништу свједоче о тежини повреда које је мала Зибија задобила. Успјела је да изађе у двориште и стигне до штрика, када се само сручила на траву. Данијел је кренуо за њом са ножем у руци.

Полиција је у међувремену стигла на лице мјеста и морала је да савлада Данијела који је пружао отпор при хапшењу.

Једна полицајка покушала је да пружи прву помоћ дјевојчици, али спаса није било. Издахнула је на трави.

Медији пишу да је Данијел приликом покушаја хапшења себи задао више убода и посјекотина, због чега је прво пребачен у болницу.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм