Njemačka

Mladić iz BiH optužen za tešku pljačku nakita vrijednog 15.000 evra

  • 01.09.2023. 07:09

Državljanin BiH (23) pojavio se na suđenju u njemačkom Augzburgu, gdje mu se sudi zbog tešku krađu nakita.

Naime, nakit je ukraden nakon što su provalnici obili stan starije, dobrostojeće penzionerke. Iako su navodno bila dva počinioca, jedini koji se našao na optuženičkoj klupi je mladić iz BiH. On je priveden dvije sedmice nakon pljačke.

Juče je svjedočila žrtva pljačke, 76-godišnja penzionerka koja je do detalja opisala šta joj je sve nestalo, prenose Nezavisne.

Naime, riječ je o uspomenama poput zlatne narukvice sa deset rubina. Pored narukvice, nestao je i izuzetno vrijedan broš, prstenje sa dragim kamenjem te setovi sa ogrlicama i narukvicama. Kako je procijenjeno, vrijednost ukradenog nakita je oko 15.000 evra.

Pljačka je izvedena 6. marta uveče kada su provalnici upali u njenu spavaću sobu u Augzburgu. Iako ovaj mladić iz BiH vjerovatno zna gdje je nakit završio, on se uglavnom branio ćutanjem.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.