Италија

Младић (16) страдао приликом снажног невремена

  • 04.03.2024. 16:09

Једна особа погинула је у снажном невремену које данима бјесни Италијом, а обилне падавине, јаки вјетрови настављени су и данас.

У селу План, у покрајини Трентино-Јужни Тирол, страдао је 16-годишњак за ког се претпоставља да је преминуо јуче послијеподне, преноси АНСА.

Његова породица је јуче увече пријавила нестанак полицији, након што се младић није вратио кући.

У потрази која је почела у девет сати увече, беживотно тијело пронађено је у снијегу.

Италијански медији раније су објавили да је у северозападном алпском региону Вал д'Аоста, више од 6.000 људи, који живе у горњим дијеловима долине Гресони, изоловано од недјеље због лавина.

Наранџасти метео аларм је на снази у два региона - Емилији Ромањи и Пијемонту.

Жути метео аларм на снази је у 13 италијанских регија - Абруцу, Базиликати, Калабрији, Кампанији, Молизеу, Апулији, Лацију, Ломбардији, Сардинији, Сицилији, Тоскани, Умбрији и Венету.

У региону Лигурије на сјеверозападу Италије, у Ђенови и околини, појавила су се клизишта.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм