Пастор

Метак ће му проћи крај уха: Прије четири мјесеца предвидио покушај убиства Трампа

  • Извор: Агенције
  • 15.07.2024. 15:56

Хришћански пастор Брендон Бигс, мушкарац који је испод снимка на Јутјубу представљен као пророк, најавио је још прије четири мјесеца да ће доћи до атентата на Доналда Трампа.

Оно што је тада изговорио испред камера данас дјелује невјероватно јер је Бигс описао готово у детаљ нешто што је услиједило током суботњег скупа у Батлеру у Пенсилванији.

"Видио сам покушај његова убиства. Метак му је пролетио поред уха и дошао му је толико близу главе да му је пробио бубњић", рекао је Бигс током снимка који је управо постао виралан.

Иако медији нигдје нису споменули оштећење Трамповог бубњића, Бигсове реченице свеједно су сада пробудиле велик интерес.

Цртеж јасно показује колико је Трамп био близу смрти

Цртеж јасно показује колико је Трамп био близу смрти

"Видио сам нови талас патриотизма како се шири попут пожара широм САД, Трампа како се уздиже и покушај да га убију. Метак му је пролетио поред уха. Прошао је толико близу да му је пробио бубњић. Видио сам како пада на кољена, како се почиње поштовати Господин и како се радикално поново рађа. Како постаје неко јако страствен према Исусу", рекао је Бигс и најавио Трампову побједу на предсједничким изборима.

"Видио сам и то да ће побиједити на изборима, али и како му многи суде, разне тужбе. Али томе ће доћи крај. Нажалост, потом ће услиједити велики економски слом, гори од Велике депресије из 1929. године", додао је томе пастор Бигс, преноси "Нет".


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: