Pastor

Metak će mu proći kraj uha: Prije četiri mjeseca predvidio pokušaj ubistva Trampa

  • Izvor: Agencije
  • 15.07.2024. 15:56

Hrišćanski pastor Brendon Bigs, muškarac koji je ispod snimka na Jutjubu predstavljen kao prorok, najavio je još prije četiri mjeseca da će doći do atentata na Donalda Trampa.

Ono što je tada izgovorio ispred kamera danas djeluje nevjerovatno jer je Bigs opisao gotovo u detalj nešto što je uslijedilo tokom subotnjeg skupa u Batleru u Pensilvaniji.

"Vidio sam pokušaj njegova ubistva. Metak mu je proletio pored uha i došao mu je toliko blizu glave da mu je probio bubnjić", rekao je Bigs tokom snimka koji je upravo postao viralan.

Iako mediji nigdje nisu spomenuli oštećenje Trampovog bubnjića, Bigsove rečenice svejedno su sada probudile velik interes.

Crtež jasno pokazuje koliko je Tramp bio blizu smrti

Crtež jasno pokazuje koliko je Tramp bio blizu smrti

"Vidio sam novi talas patriotizma kako se širi poput požara širom SAD, Trampa kako se uzdiže i pokušaj da ga ubiju. Metak mu je proletio pored uha. Prošao je toliko blizu da mu je probio bubnjić. Vidio sam kako pada na koljena, kako se počinje poštovati Gospodin i kako se radikalno ponovo rađa. Kako postaje neko jako strastven prema Isusu", rekao je Bigs i najavio Trampovu pobjedu na predsjedničkim izborima.

"Vidio sam i to da će pobijediti na izborima, ali i kako mu mnogi sude, razne tužbe. Ali tome će doći kraj. Nažalost, potom će uslijediti veliki ekonomski slom, gori od Velike depresije iz 1929. godine", dodao je tome pastor Bigs, prenosi "Net".


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.