"Администрација у Вашингтону то неће признати"

Мекгрегор открио колико је Американаца убијено у Украјини

  • 25.01.2024. 12:40

Бивши савјетник Пентагона Даглас Мекгрегор тврди да америчке власти скривају од становништва и медија чињеницу да је у Украјини током сукоба са руском војском погинуло најмање 400 америчких грађана.

"Амерички сенатор Линдзи Грејам рекао је да би требало да будемо захвални што ниједан Американац није погинуо у Украјини. То је лаж. Ми знамо да је погинуло најмање 400 Американаца, независно од тога да ли су они професионални војници или су само носили војну униформу", написао је он на друштвеним мрежама.

Мекгрегор сматра са администрација у Вашингтону то неће признати нити ће бити објављено у медијима.

Скривање те информације не даје могућност Американцима да створе јасну представу о украјинском предсједнику Владимиру Зеленском, који је, како наводи Мекгрегор, "преварант који не заступа интересе украјинског народа, већ трчи наоколо покушавајући да прода своју земљу".

Мекгрегор сматра да ће након украјинског сукоба Зеленски бити у једној од својих кућа на Кипру, у Италији или на Флориди.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.