"Administracija u Vašingtonu to neće priznati"

Mekgregor otkrio koliko je Amerikanaca ubijeno u Ukrajini

  • 25.01.2024. 12:40

Bivši savjetnik Pentagona Daglas Mekgregor tvrdi da američke vlasti skrivaju od stanovništva i medija činjenicu da je u Ukrajini tokom sukoba sa ruskom vojskom poginulo najmanje 400 američkih građana.

"Američki senator Lindzi Grejam rekao je da bi trebalo da budemo zahvalni što nijedan Amerikanac nije poginuo u Ukrajini. To je laž. Mi znamo da je poginulo najmanje 400 Amerikanaca, nezavisno od toga da li su oni profesionalni vojnici ili su samo nosili vojnu uniformu", napisao je on na društvenim mrežama.

Mekgregor smatra sa administracija u Vašingtonu to neće priznati niti će biti objavljeno u medijima.

Skrivanje te informacije ne daje mogućnost Amerikancima da stvore jasnu predstavu o ukrajinskom predsjedniku Vladimiru Zelenskom, koji je, kako navodi Mekgregor, "prevarant koji ne zastupa interese ukrajinskog naroda, već trči naokolo pokušavajući da proda svoju zemlju".

Mekgregor smatra da će nakon ukrajinskog sukoba Zelenski biti u jednoj od svojih kuća na Kipru, u Italiji ili na Floridi.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.