Замјеник предсједавајућег Савјета безбједности Русије

Медведев: Терористи морају бити пронађени

  • Извор: СРНА
  • 22.03.2024. 21:07

Замјеник предсједавајућег Савјета безбједности Русије Дмитриј Медведев изразио је саучешће породицама страдалих у терористичком акту у Красногорску и истакао да сви терористи морају бити пронађени.

Медведев је рекао да терористи као одговор познају само терор, да никакве истраге и суђења не помажу ако се сили не супротстави сила.

Кренуо лов на терористе: Руски специјалци упали у халу

Кренуо лов на терористе: Руски специјалци упали у халу

"Сви они морају бити пронађени и немилосрдно уништени као терористи", написао је Медведев, између осталог, на свом "Телеграм" каналу у оштром реаговању на вечерашњи напад.

Федерална служба безбједности Русије саопштила је вечерас да је према прелиминарним подацима 40 људи погинуло, а више од 100 повријеђено у терористичком нападу у "Крокус сити холу" у подмосковском Красногорску, на сјеверозападу Москве.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм