Dolj

Majka djevojčice koja je pronađena mrtva otkrila na koga sumnja

  • Izvor: Telegraf
  • 29.05.2024. 07:05

Djevojčica Raisa Marija (2), čiji je nestanak juče prijavljen u Dolju, pronađena je mrtva u utorak popodne u blizini kuće u kojoj je živjela sa roditeljima.

Tijelo djevojčice bačeno je u gustom žbunju sa tragovima nasilja na tijelu zbog čega policija vjeruje da se radi o ubistvu.

Roditelji djevojčice rekli su policiji da sumnjaju na zelenaše kojima duguju novac, a koji su im u više navrata prijetili.

"Nisu prijetili da će nam ubiti dijete, ali je bilo prijetnji, često smo se svađali. Ne znamo ništa, ko je to mogao da uradi", rekla je djevojčicina majka Kristina, prenosi "Telegraf".

Nestala dvogodišnja djevojčica pronađena mrtva

Nestala dvogodišnja djevojčica pronađena mrtva

Policija je nakon što je prijavljen nestanak djevojčice započela istragu.

Nekoliko članova porodice male Raise Marije saslušano je u policiji.

Djevojčicu i njenu braću čuvali su baba i djed, dok su roditelji radili u inostranstvu.

Mala Raisa Marija nestala je u ponedjeljak u ranim popodnevnim satima, dok se igrala sa drugom djecom u dvorištu. Roditelji su prvo pomislili da je otišla do djedove kuće, koja je udaljena svega nekoliko metara. Međutim, ubrzo su shvatili da dijete do djed nikad nije stiglo.

Odmah se otpočelo sa potragom. Tokom čitave noći na terenu je bilo više od 15o policajaca, volontera, građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači.

"Dosije" na putevima švercera cigareta: Jug pogodan za šverc

Nažalost, tijelo djevojčice je pronađeno oko 10 časova, a vjeruje se da je malena ubijena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: