Милијардер

Ко је кћерка које се Илон Маск јавно одрекао?

  • Извор: Мондо.рс
  • 27.07.2024. 16:27

Један од најбогатијих људи на свијету, Илон Маск, тренутно има 12 насљедника, а да ли ће се на тој бројци зауставити показаће вријеме. И поред тога, животни пут му није увијек био испуњен радошћу и успјехом - његов први син Невада, преминуо је недуго након рођења због синдрома изненадне смрти одојчади, а са једним дјететом сада води медијски рат.

Илон Маск, власник Тесле и Спејс Икса, говорећи о одлуци једног од својих синова да промијени пол, истакао је да је његово дијете "убио воук вирус".

У интервјуу са психологом Џорданом Б. Питерсононом, Илон Маск је изразио мишљење да је процедура промјене пола, процедура "зла", а бригу за родну афирмацију назвао је "ужасним еуфемизмом“.

Страдало пиво: Аутом улетио у фрижидер на бензинској код Лакташа

Страдало пиво: Аутом улетио у фрижидер на бензинској код Лакташа

"То је заправо сакаћење и стерилизација дјеце. То је зло. (У те процедуре) уводите дјецу која су много млада да би могла да дају свој пристанак", изјавио је.

"Па, десило се једном од мојих старијих дјечака. У суштини сам био преварен да потпишем документа за једног од мојих старијих дјечака, Ксавијера. Ово је било прије него што сам схватио шта се дешава, а истовремено смо пролазили кроз ковид, тако да је било доста забуне. И речено ми је да би Ксавијер могао да изврши самоубиство“, рекао је Маск.

"Био сам преварен да то урадим," изјавио је Маск.

"Није ми објашњено да су блокатори пубертета заправо само лијекови за стерилизацију. Изгубио сам сина, у суштини. Они то зову 'мртвим именом' с разлогом. Разлог због којег то зову 'мртво име' је тај што је ваш син мртав, тако да је мој син, Ксавијер, мртав, убијен од воук вируса", додао је милијардер.

Након ове изјаве, огласила се и сама Вивијен, како се сада Ксавијер зове након промјене пола. Одговарајући на очев коментар о њеној идентификацији као трансродне особе, навела је да је Маск био одсутан велики дио њеног одрастања и окрутан због њене женствености и се**суалне опредијељености. Ова 20-годишња дјевојка је још одговорила на његове тврдње да је преварен да потпише пристанак на третмане за пролазак кроз процес промјене пола.

Она тврди да је Маск био упућен у све и да је знао шта се дешава, те да су и он и његова мајка потписали сагласност.

Ђоковић самљео ривала па осуо по Олимпијским играма: То је непримјерено

Ђоковић самљео ривала па осуо по Олимпијским играма: То је непримјерено

Објаснила је да је разлог за њено јавно обраћање оцу, његово наводно изношење лажи о њој милионима гледалаца. Вивијен је описала оца као особу чија подршка је изостала, те да није био присутан током њеног одрастања. Такође је навела да је бригу о својој дјеци препустио дадиљама и мајкама.

Вивијен је оца милијардера назвала "небрижним и нарцисоидним", те додала и да ју је грдио када се изјаснила као трансродна особа.

Вивијен Џена Вилсон навела је, да би је Илон прекоријевао када је била млађа јер је имала женствену личност, те захтијевао од ње да буде више налик мушкарцу. Присјетила се једног искуства када је током путовања почео да виче на њу само зато што јој је глас био превише "пискутав" и назвала је ово искуство окрутним.

Ко је прва Илонова супруга са којом је добио Вивијен?

Заједно са братом близанцем, Маск је Вивијен добио са првом супругом Жастин. Његова најдужа веза била је управо са списатељицом Жастин Вилсон (49). Њихова љубав почела је још у младости, невиним Илоновим позивом на сладолед, пише "Телеграф".

Вјенчали су се у јануару 2000. године и убрзо добили сина Неваду који је убрзо преминуо. Ипак, пар је желио дјецу што прије. Жастин се подвргла кроз нимало једноставан поступак, и родила близанце. Потом су поновили поступак вјештачке оплодње и добили тројке. За пет година царским резом родила је петоро дјеце.

Наранџасто упозорење због високих температура

Наранџасто упозорење због високих температура

Због непознавања правне терминологије, Жастин је потписала предбрачни уговор, којим се одрекла права која јој припадају као супрузи. Остала је без свега што је стекла у браку. Једино што јој је припало је власништво породичне виле у Лос Анђелесу, коју ће добити њихова дјеца чим буду пунољетна. Развели су се 2008. године, преноси "Мондо".

@technality The transgender daughter of #Tesla and #Spacex CEO Elon Musk recently turned 18 and filed a request to change her name in accordance with her gender identity. She’s also made clear that she no longer lives with or wishes to be related to her biological dad in “any way, shape or form.” #elonmusk #twitter #tech #fyp #news ♬ original sound - Technality

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)