Принудно слетио

Језиви снимци из авиона током турбуленција: Главом удара у плафон летјелице

  • Извор: Телеграф
  • 21.05.2024. 16:14

Из Сингапур ерлајнса су се огласили поводом данашњег инцидента, када је авион са 211 путника доживио јаке турбуленције и принудно слетио на Тајланд, и саопштили да је на лету погинуо седамдесеттрогодишњи мушкарац из Велике Британије а као узрок су навели да је највјероватније у питању срчани удар.

У овом инциденту је повријеђено више од 20 особа, а сада су се појавили и снимци из летјелице током турбуленција.

На друштвеној мрежи Икс, бившем Твитеру, појавио се снимак гдје се види како се све у авиону тресе, а неколико секунди касније летјелица буквално "пропада" што резултира испадањем хране и ствари из простора за ручни пртљаг.

У том тренутку, један човјек буквално удара главом у плафон од силине турбуленције.

Један од путника изјавио је да је авион доживио "драматичан пад", што значи да су људи који нису били везани сигурносним појасом "одлетјели ка плафону".

Слике објављене на друштвеним мрежама показују оштећење плафона кабине, као и храну, прибор за јело и друге крхотине разбацане по поду након инцидента.

"Лет СК321 Сингапур ерлајнса, који је 20. маја саобраћао од Лондона до Сингапура, наишао је на озбиљне турбуленције на рути. Можемо да потврдимо да у авиону има повријеђених и један смртни случај. Сингапур ерлајнс изражава најдубље саучешће породици преминулог. Наш приоритет је да пружимо сву могућу помоћ свим путницима и посади у авиону. Радимо са локалним властима на Тајланду на пружању неопходне медицинске помоћи и слању тима у Бангкок да пружи сваку додатну помоћ", саопштили су из авио-компаније.

Драма у авиону због турбуленције: Један путник мртав, 20 повријеђених

Драма у авиону због турбуленције: Један путник мртав, 20 повријеђених


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.