Борила се са раком

Језиве вијести: Пјевачица преминула у 31. години!

 • 29.02.2024. 10:37

Власница хита "Dance you outta my head", Кет Џенис, умрла је у 31. години.

Пјевачица чије је право име Кетрин Ипсан, изгубила је битку са раком, саопштила је њена породица прошле ноћи.

- Вјечно смо захвални на љубави коју су Кетрин, и наша породица, примали посљедњих мјесеци. Кет је видјела да њена музика иде на мјеста на која није никада очекивала и почива у миру знајући да ће наставити да брине о свом сину кроз своју музику. Ово не би било могуће без свих вас - саопштили су.

Нагласили су и да ће постхумно објавити њене пјесме и да ће сав приход ићи њеном сину Лорену који има 7 година.

Иначе, Кет је у јануару саопштила да је рак побиједио и да јој је остало још мало времена.

- Било ми је тешко да пролазим кроз ово и све ове видео снимке и омоте, а ваша подршка ми је то олакшала и не могу довољно да вам се захвалим. Увијек сам била јака, па сам се због немогућности ходања недјељама осјећала заробљено. Али, ово ми је помогло да се сјетим да ћу, када стигнем у рај, плесати са Богом и винути се изнад облака. Једва чекам. Нећу више бити заглављена у овом тијелу, опет ћу плесати... Надам се да ћу вас све видјети тамо. Коначно ћу бити слободна. И мој дјечак ће имати све ове дивне успомене захваљујући свима вама - саопштила је, а преноси Телеграф.


Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.