Ubistvo iz horora

Iskasapila momka na komade, strpala u kofer i odvezla u Mađarsku

  • 02.04.2019. 18:02

U kanalu za navodnjavanje u Mađarskoj juče je nađeno tijelo 32-godišnjeg muškarca, koji je nestao u Beču prije više od mjesec dana.

Porodicu su 36 dana mučile crne slutnje: Jonas M. nije odgovarao na telefonske pozive, poruke na Votsapu i Fejsbuku.

U ponedjeljak je objavljena poražavajuća vijest: Jonas je brutalno ubijen u svom stanu u Beču. Njegova djevojka, Mađarica Silvija P, priznala je zločin.

Silvija P. (27) i Jonas M. od jeseni su zajedno stanovali nedaleko od prometne bečke saobraćajnice Girtel. Poslije žestoke svađe 24. februara ujutro, Silvija je u bijesu zgrabila nož, nasrnula na Jonasa i nasmrt ga izbola.

Kako saznaje Hojte, ona je potom tijelo isjekla na komade, nagurala u kofere i transportovala u Mađarsku iznajmljenim automobilom.

Nakon što je sve ispričala majci Andrei (51), zajedno su skovale plan. Kupile su deset litara sone kiseline u namjeri da rastvore tijelo. Pošto nisu uspjele u namjeri, spakovale su ostatke u kese za đubre i ostavili ih u kanalu za navodnjavanje u Jasalšosentđerđu, 350 kilometara od Beča.

Poslije toga su se odvezle u Jasladanj, gdje je Silvija još mjesec dana živjela slobodno.

Tinejdžeri, koji su bili na izletu na biciklima, podigli su uzbunu pošto su ugledali ruku kako viri iz kese u kojoj su se nalazili i peškiri jednog bečkog hotela.

Evropol je brzo identifikovao Jonasa M, koji je imao upadljivu tetovažu škorpiona. Silvija i Andrea P. su uhapšene, pošto je prodavac kiseline obavijestio policiju.

"Da, počinila sam zločin u Beču. U nekoliko kofera sam prenijela tijelo u Mađarsku i sakrila ga uz majčinu pomoć", priznala je Silvija, piše Blic.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм