Скупа фотографија

Инфлуенсерка кажњена са 1.800 евра због фотографисања на плажи

  • 17.06.2024. 17:15

Инфлуенсерка Рогериа Гуиа из Дубаија кажњена је новчаном казном од 1.800 еура због уласка на заштићену плажу "Spiaggia Rosa" или "Pink Beach" на Сардинији.

По уласку на плажу се фотографисала и снимала, а садржај је потом објавила на друштвеним мрежама. Игнорисала је сва упозорења о забрани и снимала се како хода по розом пијеску.

Људи са Сардиније уочили су њене објаве и пријавили је. Службеници су инфлуенсерку убрзо идентифициковали и дали јој казну - 300 евра због кршења забране и 1.300 евра због доласка на острво чамцем без одобрења. Рогериа је напосљетку закључала свој Инстаграм профил.

Ова плажа се сматра једном од најљепших дестинација на свијету која је име добила по розом пијеску. Многи посјетиоци су тај пијесак носили са собом и угрожавали плажу па је ово подручје од 1998. године постало дио заштићеног резервата. Плажа се налази унутар Националног парка Архипелага Ла Мадалена, а могуће ју је видјети током излета бродом.

За оне који се одлуче кршити правила, попут Рогерије, добиће казну од 300 до 3.500 евра.

(The Guardian)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.