Бразил

Имала аферу са усвојеним сином па га убила кад је хтио да раскине

  • Извор: 24сата.хр
  • 22.05.2024. 14:25

Џесика Барбоса Сампајо (29) ухапшена је под сумњом да је убила свог 21-годишњег удомљеног сина Семјуела Алвеша дос Реиса Кавалканта.

Семјуел је живио с Џесиком и њеним супругом од своје 14. године. 

Трагедија се догодила у породичној кући у Марабу, гдје су полицајци пронашли Џесику поред Семјуеловог тијела које је имало простријелну рану на потиљку, пише "цм7брасил".

Најприје је Џесика полицији тврдила да је смрт Семјуела била несретан случај те да је сачмарица опалила док је њоме руковао.

Додик: Сутра у Сребреници предложићемо федералној страни мирни разлаз!

Додик: Сутра у Сребреници предложићемо федералној страни мирни разлаз!

Током истраге полиција је открила да су Семјуел и Џесика били у љубавној вези. Вјерују да је постала хистерична након што је Семјуел рекао да жели прекинути везу и одселити се.

"Имали су романтичну везу и на дан када је жртва требала напустити кућу, она му је одузела живот хицем у потиљак", рекао је инспектор, преноси "24сата.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?