Na Ibici

Horor na plaži: Muškarac pokušao da otme bebu od majke!

  • 25.07.2023. 16:00

Policija je uhapsila muškarca koji je pokušao da otme dijete na plaži Talamanka u istoimenom ljetovalištu u blizini glavnog grada Ibice.

Državljanin Maroka je dva puta pokušao da uzme dijete pošto ga je poljubio u obraz, a na kraju ga je uhvatio policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je čuo mamu dvogodišnje djevojčice kako vrišti, javlja "Daily Mail".

3 razloga zašto će Tviter 'umrijeti' za manje od 18 mjeseci

3 razloga zašto će Tviter 'umrijeti' za manje od 18 mjeseci

Nacionalnost mame i djevojčice nisu otkriveni, a navodi se da je osumnjičeni pružio otpor prilikom hapšenja.

Portparol Nacionalne policije na Balearskim ostrvima rekao je: 

"Policajci su uhapsili Marokanca osumnjičenog za krivično djelo nezakonitog zatvaranja, seksualnog napada, pružanja otpora hapšenju i neposlušnosti nakon što je pokušao da odvede dvogodišnju djevojčicu na plaži na Ibici koju je poljubio u lice."

Jeziv video: Snimljen trenutak pada aviona u Grčkoj!

Jeziv video: Snimljen trenutak pada aviona u Grčkoj!

Kako se navodi, incident se dogodio prošle srijede u 12.30 časova.

"Čovjek je, bez očiglednog motiva, zgrabio djevojčicu i počeo da je ljubi u obraz i spriječavao je da pobjegne. U tom trenutku djevojčicina mama je zgrabila ćerku i oslobodila je iz stiska muškarca. Otišla je na drugo mjesto na plaži koje je prilično udaljeno od tog mjesta, ali muškarac im je prišao i ponovo zgrabio djevojčicu i otišao u more s njom. Mama djevojčice je počela da viče jer ju je muškarac ignorisao i nije htio da pusti njenu ćerku", navodi se u saopštenju.

Loša vijest za sve podstanare u Njemačkoj

Loša vijest za sve podstanare u Njemačkoj

"U tom trenutku policajac koji nije bio na dužnosti, a koji je bio na plaži i čuo je mamine vriske, pritekao je u pomoć i uspio da ponovo spoji mamu sa ćerkom. Nekoliko puta je naredio muškarcu da se udalji, ali je on zauzeo nasilan stav i bacio se na policajca, koji je morao da ga zadrži dok ne stigne dodatna pomoć policije."

"Osumnjičeni je uhapšen zbog navodnog protivpravnog lišenja slobode maloljetnog lica, kao i zbog krivičnih djela seksualnog napada, otpora i neposlušnosti."

Ginekolog uzeo mito: Beba pala na pod, on pocijepao novac

Ginekolog uzeo mito: Beba pala na pod, on pocijepao novac

Danas nije bilo odmah jasno da li se uhapšeni muškarac već pojavio pred sudijom i da li mu je određena kaucija ili pritvor.

Talamanka je duga, zakrivljena plaža sa mekim pijeskom i plitkim vodama, što je čini odličnom za bezbjedno kupanje. Popularna je među turistima iz svih dijelova svijeta, kao i među lokalnim stanovništvom. Na plaži se nalaze hoteli sa četiri i pet zvijezdica i veliki broj vila. Jedan poznati veb-sajt za putovanja na mreži proglasio je ove godine tu plažu jednom od sedam najboljih koje treba posjetiti na Ibici.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)