Тензије

Хаос на улицама Малмеа пред финале Евровизије: Грађани бјесне на улицама, полиција на сваком кораку

  • Извор: Агенције
  • 11.05.2024. 17:52

Овогодишњу Евровизију прати низ скандала, а тензије пред вечерашње финале у Малмеу све су веће, јер су се у граду окупили незадовољни демонстранти.

Наиме, пропалестински протести на улицама су у јеку, а окупљени и биjесни грађани имају један захтjев - дисквалификација Израела.

Иначе, јавност се масовно побунила због учешћа Израела на Евровизији 2024 због чега су и мjере безбjедности знатно појачане.

Данас је и званично саопштена одлука коју је донио ЕБУ, да је представник Холандије дисквалификован, пише Телеграф.

За стан од 27 квадрата тражи 125.000 КМ

За стан од 27 квадрата тражи 125.000 КМ

Подсјетимо, шведска полиција истраживала је жалбу женског члана продукцијске екипе послије инцидента након његовог наступа у полуфиналу, у четвртак увече.

Холанђанин је са свог профила на Инстаграму, са сторија обрисао све фотографије и видео снимке везане за Евровизију 2024.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.