Tenzije

Haos na ulicama Malmea pred finale Еvrovizije: Građani bjesne na ulicama, policija na svakom koraku

  • Izvor: Agencije
  • 11.05.2024. 17:52

Ovogodišnju Еvroviziju prati niz skandala, a tenzije pred večerašnje finale u Malmeu sve su veće, jer su se u gradu okupili nezadovoljni demonstranti.

Naime, propalestinski protesti na ulicama su u jeku, a okupljeni i bijesni građani imaju jedan zahtjev - diskvalifikacija Izraela.

Inače, javnost se masovno pobunila zbog učešća Izraela na Еvroviziji 2024 zbog čega su i mjere bezbjednosti znatno pojačane.

Danas je i zvanično saopštena odluka koju je donio ЕBU, da je predstavnik Holandije diskvalifikovan, piše Telegraf.

Za stan od 27 kvadrata traži 125.000 KM

Za stan od 27 kvadrata traži 125.000 KM

Podsjetimo, švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe poslije incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče.

Holanđanin je sa svog profila na Instagramu, sa storija obrisao sve fotografije i video snimke vezane za Еvroviziju 2024.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?