Чудовиште из Авињона опет шокира

Годинама дрогирао и силовао супругу јер није желела да буде свингерка

  • 09.09.2024. 15:30

Језива прича стиже из Француске и потресла је све, посебно жене. Жизел Пелико (71) изашла је у јавност са причом да ју је муж Доминик (71), иначе пензионисани електричар, читаву деценију силовао и чак доводио друге мушкарце да исто учине.

"Чудовиште из Авињона", како га називају, дрогирао је жену снажним анксиолитицима током вечере, да би онда позивао бројне мушкарце у њихову дневну собу, преко интернет групе коју је основао, како би се буквално иживљавали над њом.

Храбра жена је изашла на суд, тужећи наравно, још увијек законитог мужа за недозвољене сексуалне радње над њом, желећи тако да да подршку осталим женама ако су се нашле у сличној ситуацији. Међутим, његов одговор из суда је многе запрепастио и узнемирио.

Купујете половњак? Ево зашто не треба давати капару на невиђено

Купујете половњак? Ево зашто не треба давати капару на невиђено

Он је рекао да је Жизел заправо крива што је морао да је дрогира и што је позивао десетине мушкараца да је силују јер је она одбила да буде свингерка. Такође, рекао је да је она њему упропастила живот тиме што га је послала иза решетака и да су "могли да наставе нормалан живот да она није открила његова злодјела".

Психолог који је причао са њим је дошао до закључка да Доминик јако воли своју жену али и да је види као објекат који може да задовољи сексуалне и нарцистичке потребе, пише "Дејли мејл". Такође, додаје се да он има подвојену личност, да му недостаје емпатија и да је ту незгодну нарав наслиједио од оца, као и да је можда узрок свему томе то што је био злостављан као дијете.

Ко су заправо свингери?

Свингери су особе које воле да у току сексуалног односа мијењају партнере или супружнике. Организују се свингераји односно журке на којима се мијењају партнери. То и подразумијева необавезни, анонимни или једнократни секс са неким другим паром у којем учествују један или оба партнера.

Урнебесна сцена у ''Слагалици'': Такмичар се ухватио за главу када је видио рјешење

Урнебесна сцена у ''Слагалици'': Такмичар се ухватио за главу када је видио рјешење

У ужем смислу означава не-моногамну праксу неке особе уз претходни пристанак партнера или супружника, било да је у питању озбиљна веза или брак или веза која се тек развија.

За овакве врсте "дружења" везују се и називи попут блуда, разврата или перверзија.

(Она)

Пратите нас и путем Вибера