Čudovište iz Avinjona opet šokira

Godinama drogirao i silovao suprugu jer nije želela da bude svingerka

  • 09.09.2024. 15:30

Jeziva priča stiže iz Francuske i potresla je sve, posebno žene. Žizel Peliko (71) izašla je u javnost sa pričom da ju je muž Dominik (71), inače penzionisani električar, čitavu deceniju silovao i čak dovodio druge muškarce da isto učine.

"Čudovište iz Avinjona", kako ga nazivaju, drogirao je ženu snažnim anksioliticima tokom večere, da bi onda pozivao brojne muškarce u njihovu dnevnu sobu, preko internet grupe koju je osnovao, kako bi se bukvalno iživljavali nad njom.

Hrabra žena je izašla na sud, tužeći naravno, još uvijek zakonitog muža za nedozvoljene seksualne radnje nad njom, želeći tako da da podršku ostalim ženama ako su se našle u sličnoj situaciji. Međutim, njegov odgovor iz suda je mnoge zaprepastio i uznemirio.

Kupujete polovnjak? Еvo zašto ne treba davati kaparu na neviđeno

Kupujete polovnjak? Еvo zašto ne treba davati kaparu na neviđeno

On je rekao da je Žizel zapravo kriva što je morao da je drogira i što je pozivao desetine muškaraca da je siluju jer je ona odbila da bude svingerka. Takođe, rekao je da je ona njemu upropastila život time što ga je poslala iza rešetaka i da su "mogli da nastave normalan život da ona nije otkrila njegova zlodjela".

Psiholog koji je pričao sa njim je došao do zaključka da Dominik jako voli svoju ženu ali i da je vidi kao objekat koji može da zadovolji seksualne i narcističke potrebe, piše "Dejli mejl". Takođe, dodaje se da on ima podvojenu ličnost, da mu nedostaje empatija i da je tu nezgodnu narav naslijedio od oca, kao i da je možda uzrok svemu tome to što je bio zlostavljan kao dijete.

Ko su zapravo svingeri?

Svingeri su osobe koje vole da u toku seksualnog odnosa mijenjaju partnere ili supružnike. Organizuju se svingeraji odnosno žurke na kojima se mijenjaju partneri. To i podrazumijeva neobavezni, anonimni ili jednokratni seks sa nekim drugim parom u kojem učestvuju jedan ili oba partnera.

Urnebesna scena u ''Slagalici'': Takmičar se uhvatio za glavu kada je vidio rješenje

Urnebesna scena u ''Slagalici'': Takmičar se uhvatio za glavu kada je vidio rješenje

U užem smislu označava ne-monogamnu praksu neke osobe uz prethodni pristanak partnera ili supružnika, bilo da je u pitanju ozbiljna veza ili brak ili veza koja se tek razvija.

Za ovakve vrste "druženja" vezuju se i nazivi poput bluda, razvrata ili perverzija.

(Ona)

Pratite nas i putem Vibera