Различите гласине

Гласине о Кејт све јаче, шта се дешава?

  • Извор: Б92
  • 13.06.2024. 22:52

Кејт Мидлтон се већ мјесецима лијечи од карцинома, а информације о њеном здравственом стању су углавном половичне и преплављене теоријама завјере.

Правило краљевске породице да се у јеку скандала не оглашава, није учинило да цијела ситуација изгледа нешто боље, па тако готово свакодневно постоје расправе и трачеви о томе гд‌је је принцеза.

Ипак, након различитих гласина о мјесту лечења принцезе, Кенсингтонска палата је, пише HoustonChronicle, прекинула ћутање.

Наиме, када су амерички медији објавили како се принцеза лијечи у Андерсон центру за рак у Хјустону у Тексасу, појавиле су се информације како се принцеза спрема за одмор са Вилијамом и д‌јецом, преноси Entertainment Tonight.

На друштвеним мрежама се покренула расправа о томе гд‌је се Кејт налази, па су тако неки увјерени да је ипак у Америци, док други тврде да је сигурно са својом породицом у Британији.

"Мислим да ова теорија о Кејт и њеном мјесту гд‌је се налази има много смисла када престанете да размислите о томе", један је од коментара.

Неки су, с друге стране, вјеровали да гласине можда имају нешто истине.

"Има смисла да она тражи најбољи третман, без обзира гд‌је се налази", написао је корисник.

HoustonChronicle преноси да је Кенисингтонска палата навела да информације о мјесту лијечења принцезе у САД нису тачне.

Представници Центра за рак МД Андерсон рекли су да болница не може да коментарише да ли је појединац пацијент или не због закона о приватности пацијената, преноси Houston Chronicle.

Додатно је охрабрило људе и то што је принц Вилијам на прослави ветерана истакао како се принцеза осјећа боље и јако би вољела да буде с људима на таквом догађају.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Револуције 1917 (Р)

    Револуције 1917 (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо због вас!

  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.