Бивша прва дама

Гдје је Меланија?

  • Извор: Нова.рс
  • 08.07.2024. 22:40

Иако јавност увелико спекулише када ће се Меланија Трамп појавити у току предсједничке кампање свог супруга Доналда, чини се да она има друге планове.

Наиме, амерички медији преносе да је мало вјероватно да ће Меланија Трамп преузети улогу прве даме са пуним радним временом, ако њен муж освоји други предсједнички мандат.

Инсајдери из окружења Трампа рекли су за медије да је бивша манекенка из Словеније склопила договор са Доналдом Трампом да, ако се врати Бијелу кућу у новембру, она неће морати да буде на дужности прве даме као што је то иначе случај.

Жена му послала ову фотку: ''Чим је видио детаљ, тражио је развод!''

Жена му послала ову фотку: ''Чим је видио детаљ, тражио је развод!''

Син Меланије и Доналда Барон Трамп (18) управо је завршио средњу школу и очекује се да ће на јесен похађати Универзитет у Њујорку.

На крају крајева, Меланија вјерује да може бити "присутна мајка и прва дама у исто вријеме", рекао је инсајдер.

"Она не жели непрекидан распоред догађаја у Бијелој кући и истиче да може бити и практична мајка и прва дама у исто вријеме. Доналд је близак са Бароном, али неће играти фудбал са њим ако постане предсједник.

Страшни призори послије олује: Двоје мртвих, милиони у мраку

Страшни призори послије олује: Двоје мртвих, милиони у мраку

Доналд је већ пристао на ово и сматра да ће мајке и родитељи широм земље разумјети Меланијину оданост сину. Доналд вјерује Меланији да одгаја њиховог сина на исти начин као што је вјеровао Ивани да одгаја њихову д‌јецу", рекао је извор.

Умјесто сталних обавеза као супруга предсједника, Меланија планира да своје вријеме подијели између Вашингтона и Њујорка.

"Она је практична мајка и већ планира да проведе дио сваког мјесеца, а потенцијално и сваку нед‌јељу, у Њујорку", наводе људи из њеног окружења, преноси Нова.

Да ли се Бајден лијечи од Паркинсонове болести? Огласила се Бијела кућа

Да ли се Бајден лијечи од Паркинсонове болести? Огласила се Бијела кућа

Инсајдер је додао да се Меланија осјећа "безбједно" у Њујорку и у Трамповој кули.

"Ово је Баронов дом, и зато она жели да он иде у школу у Њујорку. Она може пружити и емоционалну и физичку подршку тако што је близу. Сви се сјећају како је одлагала пресељење у Вашингтон док Барон није завршио школу", каже инсајдер.

Након што је Трамп побиједио на предсједничким изборима 2016. и инаугурисан у јануару 2017, Меланија је одложила усељење у Бијелу кућу са Бароном за још пет мјесеци како би омогућила сину да заврши школску годину без прекида.

Никола Пековић се разводи? Медији пишу да је оставио жену и нашао другу

Никола Пековић се разводи? Медији пишу да је оставио жену и нашао другу

Али, упркос сигурности и удобности коју осјећа у Њујорку, Меланија је и даље забринута због пажње коју би њен 18-годишњи син могао да добије, ако буде похађао колеџ у граду ако му отац буде предсједник.

"Барон никада раније није био потпуно сам, а уз додатни стрес што је он и бруцош на колеџу и потенцијално син предсједника у претежно демократском граду, Меланија жели да буде близу сину. Сама идеја да му је отац предсједник брине Меланију која је такође забринута због реакције у његовој школи, јер ће Барон увијек имати обезбјеђење", рекли су извори, додајући да је бивша прва дама Америке "изузетно заштитнички настројена" мајка.

Драматична акција у екстремним временским условима: Србин спасен из великих таласа

Драматична акција у екстремним временским условима: Србин спасен из великих таласа

Она је чак и одбацила идеју да ће Барон бити републикански делегат на Републиканској националној конвенцији.

У мају је објављено да ће Барон бити делегат на Флориди и номиновати свог оца за званичног републиканског предсједничког кандидата заједно са својом старијом браћом и сестрама на националној конвенцији странке.

Моди: Разговори са Путином ојачаће пријатељство Индије и Русије

Моди: Разговори са Путином ојачаће пријатељство Индије и Русије

Међутим, неколико дана касније, Меланијина канцеларија је објавила саопштење у којем је најављено да Барон неће учествовати.

"Иако је Барон почаствован што га је Републиканска партија Флориде изабрала за делегата, он са жаљењем одбија да учествује због претходних обавеза", наводи се у саопштењу.

Био би то први пут да је најмлађи члан породице Трамп директно укључен у политику.

Повећан број саобраћајки током љета

Повећан број саобраћајки током љета

Раније ове нед‌јеље, бројни познаваоци прилика рекли су да је мало вјероватно да ће се Меланија вратити у Вашингтон, ако њен муж освоји нови предсједнички мандат.

"Меланија ради оно што Меланија жели", рекла је Мери Џордан, сарадник уредника "Вашингтон Поста" и аутор неовлашћене Меланијине биографије "Умјетност њеног посла", додајући да се Меланија "издваја у историји од било које друге прве даме, јер она ту улогу види као неизабрану, неплаћену и стога није нешто чему се осјећа принуђеном да се посвети".

Вучић о доласку кадета у Српску: Поштовали смо све процедуре

Вучић о доласку кадета у Српску: Поштовали смо све процедуре

Бивша прва дама једва да је виђена у јавности откако је напустила Бијелу кућу у јануару 2021. године, а одлучила је да не учествује у скуповима и кампањама са својим мужем, или чак да га подржи на његовом суђењу за тајни новац.

Упитан о одсуству своје супруге у фебруару, Трамп је водитељки Фокс Њуза Лори Ингрем рекао да је Меланија "повучена особа" која је фокусирана на своју породицу.

"Знате, многе прве даме би изашле, жељеле да буду свуда. Оне се љуте на свог мужа јер их не представља. Да нисам упознао Меланију, била би веома срећна због тога. Она је само другачија врста особе", рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 17:50 Емисија: Тајне музеја

    '''Емисија: Тајне музеја

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.